parents inc 14671

Hoe vond jij de terugkeer naar werk? Deel jouw ervaring!

Doe mee met het onderzoek 

Hoe vond jij het om na je zwangerschapsverlof terug te keren naar je werk? Keek je ernaar uit of zag je er als een berg tegenop. Misschien wel een beetje van beide…

We weten dat deze stap voor veel vrouwen groot en soms complex is.Toch ontbreekt het nog aan specifieke data en onderzoeken om de volle omvang en de impact ervan te begrijpen. Daar willen we in samenwerking met 24 Baby verandering in brengen.

Bij Parents Inc. hechten we veel waarde aan onderzoek dat een positieve invloed heeft op het leven van werkende ouders. Jouw persoonlijke verhaal is daarom niet alleen belangrijk voor ons, maar kan ook leiden tot betere beleidsvorming en ondersteuningsmechanismen in de toekomst.

Door jouw verhaal (anoniem) met ons te delen via onze enquête, draag je bij aan een meer inzicht en kennis in de unieke uitdagingen en kansen die de terugkeer naar werk met zich meebrengt. Jouw ervaring kan anderen inspireren en helpen, en bijdragen aan een werkomgeving waar iedereen zich ondersteund voelt.

Via deze link kom je bij de enquete, die duurt ongeveer 5 minuten! Delen is tof!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7SSn96caYHDjnZRmUKjAF35IPRsbx6xRzdxkHzYH2k1JFHg/viewform

Artikel delen:

Aan de slag met gezinsvriendelijk werkgeverschap?

Benieuwd hoe Parents Inc. jouw organisatie kan helpen transformeren naar gezinsvriendelijk werkgeverschap? Plan een vrijblijvend informatiegesprek en ontdek de mogelijkheden.