Trots op werk en ouderschap

Het ouderschap is voor de meeste mensen het mooiste wat er is. Toch voel je het wringen tussen je ambities op het werk en je rol als ouder. Herken je dat? Je bent niet de enige. Ruim 30% van de werkende ouders voelt zich gestresst. Het programma ‘Trots op werk en ouderschap’ is speciaal ontworpen voor ouders die de balans tussen werk en gezin willen verbeteren. In drie interactieve sessies zetten we de uitdagingen van het ouderschap om in persoonlijke en professionele groei.

mom inc fotos
parents inc 14732

Groei door ouderschap

Versterk je leiderschap met de wijsheid van ouderschap. Deze training biedt ruimte voor zelfreflectie, helpt je groeien in je carrière en verbetert de balans tussen werk en thuis door het aanpakken van belemmerende overtuigingen en het stellen van duidelijke doelen.

 • Ervaar overzicht en controle in je leven
 • Schakelen ontspannen tussen werk en ouderschap
 • Leer van de ervaringen van andere werkende ouders

Contact

Waarom deelnemen?

Op je werk ligt de verwachting hoog en dat heb je ook altijd aangekund, je houdt wel van een uitdaging. Maar nu je een kind hebt merk je dat het soms wringt. De rol van werk is veranderd. Je wilt het anders doen, maar voelt niet direct de mogelijkheid dus ga je maar door. Eigenlijk heb je wel behoefte om eens stil te staan bij hoe jij het wil, dit programma biedt jou dit kans.

Verbeter je balans

Ontwerp jouw ideale balans tussen carrière en gezin.

Groei door het ouderschap

Ervaar hoe ouderschap je professionele groei kan bevorderen.

Doelgerichte stappen

Stel concrete doelen en onderneem gerichte stappen naar verbetering thuis en op het werk.

Investeer in jezelf

Investeer in jezelf met diepgaande persoonlijke ontwikkeling.

Doet jouw werkgever al mee?

Dit incompany programma is gericht op de uitdagingen en mogelijkheden die het ouderschap met zich meebrengt, zowel thuis als op het werk. Als je zoekt naar meer ontspanning in het werk en je ouderschap én je steun zoekt om actief je situatie te verbeteren, is dit programma voor jou. Werk samen met ons en je collega’s aan een verandering die je helpt om met meer zelfvertrouwen en helderheid je prioriteiten te stellen en je grenzen te bewaken.

Wil jij trots zijn op je werk en je ouderschap? Laten we samenwerken om deze incompany training bij jouw werkgever te realiseren.

Contact
parents inc 14740

Wat mensen over ons zeggen.

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  Ik heb het ervaren als een cadeautje. Het was prettig om ervaringen uit te wisselen met collega’s in een zelfde situatie. Het was fijn dat er zowel aandacht was voor mij als professional, als voor mij als moeder/partner/dochter/etc. Het is goed om te zien dat alles elkaar ook aanvult en versterkt. Ik herken mijn patronen meer. Ik durf meer los te laten en heb meer vertrouwen dat ik werk en ouderschap kan combineren.

  Karin

  Gemeente Rotterdam

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  Veel opgestoken van Trots op werk en ouderschap! In een korte tijd met een fijne groep veel geleerd en besproken. En het belangrijkst: praktische tools gekregen om mezelf de komende tijd te herinneren aan hoe lekker het is om je eigen keuzes te maken 🙂 Ouderschap als kracht.

  Roos

  Gemeente Schiedam

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  De afsluiter voelde echt als een kers op de taart waarbij het harde werken is beloond. Drie zeer waardevolle sessies die je tot nadenken zetten, tot actie laten komen, ervaringen mee brengen en resulteren in een trotse ik!

  Joyce

  Gemeente Den Haag

❝Als ouders weten wij hoe uitdagend het kan zijn om werk en gezin te combineren. Met onze programma’s geven we je de tools om deze balans te vinden en te groeien, zowel thuis als op je werk. Laten we samen deze reis beginnen.❞

Lotte en Sanne | Parents Inc.

parents inc 14806

Eerst even sparren?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Heb je een vraag?