Sterk terug aan het werk

Bij Parents Inc. begrijpen we dat de transitie naar het ouderschap ook impact heeft op jou als professional. Jij wil je niet alleen goed voorbereiden op de komst van je kindje maar ook op het vervolgen van je carrière erna. Daarom bieden wij het ‘Sterk terug aan het werk’-traject aan, speciaal ontworpen voor (aanstaande) vaders en moeders. Het traject start als je een kind verwacht en eindigt een jaar na de geboorte van je kind.

parents inc 4
parents inc 5

Wat biedt het traject?

Dit traject is jouw gids door de wereld van werk en ouderschap, vanaf het moment dat je weet dat je een kind verwacht tot een jaar na de bevalling. Naast essentiële informatie die vaak over het hoofd wordt gezien en ondersteuning om gezond te blijven werken biedt het traject:

 • Checklisten om gezond in en uit je verlof te navigeren
 • Check-in calls met onze werk- en ouderschap experts
 • Een unieke ‘weer aan het werk met een kind’ cursus
 • Community van ouders in dezelfde levensfase

Direct aanmelden

Waarom deelnemen?

Veel toekomstige ouders zijn heel goed voorbereid op de geboorte zelf, maar hoe zit het met de voorbereiding op het combineren van werk en ouderschap? Zonder de juiste voorbereiding en ondersteuning voelen veel (weer) nieuwe ouders zich overweldigd. Vind je zowel je ouderschap als je werk belangrijk? Doe dan mee!

Gezonde basis

Leg een gezonde basis voor de combinatie van werk en gezin voor de komende 18 jaar.

Vergroot je kennis

Ontdek de feiten over werk, zwangerschap en ouderschap

Boost je carrière

Profiteer van je nieuwe kwaliteiten als ouder en zet juist daardoor stappen in je carrière.

Netwerk en support

Verbind met andere werkende ouders voor tips en steun.

parents inc 12

Aanmelden?

Is jouw werkgever aangesloten bij ons Sterk terug aan het werk traject? Dan kun je je hier direct inschrijven. Gebruik deze kans om een gezonde basis te leggen tussen werk en ouderschap waar je komende 18 jaar van profiteert.

Meer weten? Neem contact met ons op en we bespreken je vragen graag.

Jouw reis bij Parents Inc.

Zwangerschap

Advies en steun tijdens de periode dat je een kind verwacht, zodat je relaxt en gezond je verlof in kan.

Verlof

Maak je verlofperiode waardevol door te zorgen dat je tijdens deze periode werk even helemaal kunt afsluiten.

Terugkeer

Kom terug als een pro! Ervaar een zachte landing als je terugkeert op het werk na de komst van je baby.

Het eerste jaar

Ouderschap als motor voor groei als professional en als ouder. Parents Inc. biedt begeleiding tijdens het eerste jaar.

Je toekomst als werkende ouder

Informeer bij je werkgever over de mogelijkheden om deel te nemen aan dit traject, wellicht via ontwikkel- of vitaliteitsbudgetten. Niet zeker hoe je dit kan aankaarten? Neem contact met ons op. Parents Inc. helpt jou en je werkgever van de waarde van dit traject te verkennen.

Contact
jdg 15 10 19 mom inc. 8z4a4135

Wat mensen over ons zeggen.

 • quote marks
  Deelnemer Sterk terug aan het werk

  Wat een mooi programma hebben jullie opgezet! Dit zou op iedere werkplek aangedragen moeten worden om te mogen doen! Zeker als je nog niet weet hoe je je werk met ouderschap moet combineren of omdat je het spannend vindt, want dan helpt dit echt om beter in balans te komen en een goede start te maken.

  Tamara

 • quote marks
  Deelnemer Sterk terug aan het werk

  Fijn programma waarbij je echt even de tijd voor jezelf neemt en moet nadenken over hoe je het werk met het gezin gaat combineren. De cursus duurt niet lang en is prima te combineren met een kleine. Het is fijn dat dit programma er is om je inzicht te geven in wat jij nou eigenlijk belangrijk vindt.

  Marlin

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  Ik heb het ervaren als een cadeautje. Het was prettig om ervaringen uit te wisselen met collega’s in een zelfde situatie. Het was fijn dat er zowel aandacht was voor mij als professional, als voor mij als moeder/partner/dochter/etc. Het is goed om te zien dat alles elkaar ook aanvult en versterkt. Ik herken mijn patronen meer. Ik durf meer los te laten en heb meer vertrouwen dat ik werk en ouderschap kan combineren.

  Karin

Heb je een vraag?