Werk en Vaderschap

De cursus ‘Werk en Vaderschap’ is speciaal ontwikkeld voor aanstaande vaders. In deze cursus staan we stil bij de transformatie die je doormaakt als vader, zowel thuis als op je werk. Ontdek hoe je deze nieuwe rol met vertrouwen en regie kunt vervullen, terwijl je ook je partner optimaal ondersteunt.

parents inc 14740
parents inc 3

Wat biedt de cursus?

De online cursus ‘Werk en Vaderschap’ biedt je inzicht in de veranderingen die het vaderschap met zich meebrengt. Je leert hoe je beter kunt navigeren tussen werk en vaderschap. Met vier modules richten we ons op jou als vader, je relatie met je partner, de samenwerking thuis, en de balans met je werk.

 • Je ontvangt concrete tools en tips
 • Goede voorbereiding op een nieuwe fase
 • Minder conflict en meer regie

Direct aanmelden

Waarom deelnemen?

Op het moment dat je vader wordt staat je leven even op zijn kop. Toch wordt je vrij snel weer op je werk verwacht. Je laat je kersverse baby en moeder achter om ondanks je slaaptekort en je nieuwe verantwoordelijkheid, ‘gewoon’ weer te starten met werken. In deze cursus stellen we jou de vragen die niemand je stelt, zodat jij je rol als vader én professional versterkt.

Bewust vaderschap

Leer de impact van vaderschap te omarmen en te integreren.

Partnerschap versterken

Begrijp de veranderingen voor je partner en hoe je kunt ondersteunen.

Samen balanceren

Ontdek strategieën om samen met je partner een sterke basis te leggen.

Professionele groei

Ontwikkel vaardigheden om ouderschap en carrière succesvol te combineren.

De cursus in detail

De cursus ‘Werk en Vaderschap’ bestaat uit vier modules die je door middel van een online platform, met toegang tot video’s en opdrachten, zelfstandig doorloopt. Deze unieke aanpak biedt de flexibiliteit om te leren wanneer het jou uitkomt.

In drie weken tijd zet je concrete stappen naar een effectieve balans tussen werk en gezin. Je ontwikkelt vaardigheden die jou niet alleen nu, maar je hele vaderschap lang van pas zullen komen.

Stel je vragen
parents inc 1 (2)

Wat mensen over ons zeggen.

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  De afsluiter voelde echt als een kers op de taart waarbij het harde werken is beloond. Drie zeer waardevolle sessies die je tot nadenken zetten, tot actie laten komen, ervaringen mee brengen en resulteren in een trotse ik!

  Joyce

 • quote marks
  Deelnemer Sterk terug aan het werk

  Wat een mooi programma hebben jullie opgezet! Dit zou op iedere werkplek aangedragen moeten worden om te mogen doen! Zeker als je nog niet weet hoe je je werk met ouderschap moet combineren of omdat je het spannend vindt, want dan helpt dit echt om beter in balans te komen en een goede start te maken.

  Tamara

 • quote marks
  1-op-1 coaching

  Zeer blij met de coachingsessies bij Parents Inc. Een nieuwe levensfase vraagt ook om nieuw persoonlijk leiderschap. Maar door alle drukte en het slaapgebrek zie je dat zelf soms niet meer zo helder 🙂 De gesprekken hebben me geholpen om weg te blijven uit de ‘ploeterstand’ en weer heldere keuzes te maken.

  Roos

 • quote marks
  Deelnemer Sterk terug aan het werk

  Fijn programma waarbij je echt even de tijd voor jezelf neemt en moet nadenken over hoe je het werk met het gezin gaat combineren. De cursus duurt niet lang en is prima te combineren met een kleine. Het is fijn dat dit programma er is om je inzicht te geven in wat jij nou eigenlijk belangrijk vindt.

  Marlin

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  Ik heb het ervaren als een cadeautje. Het was prettig om ervaringen uit te wisselen met collega’s in een zelfde situatie. Het was fijn dat er zowel aandacht was voor mij als professional, als voor mij als moeder/partner/dochter/etc. Het is goed om te zien dat alles elkaar ook aanvult en versterkt. Ik herken mijn patronen meer. Ik durf meer los te laten en heb meer vertrouwen dat ik werk en ouderschap kan combineren.

  Karin

 • quote marks
  1-op-1-coaching

  Wat ben ik blij dat Parents Inc. op mijn pad kwam! Ik herken mijn patronen meer. Ik durf meer los te laten en heb vertrouwen dat ik werk en ouderschap kan goed kan combineren. Het vertrouwen in mezelf dat ik door de coaching bij Parents Inc. heb opgedaan helpt mij om een relaxtere moeder te zijn en hielp me stappen zetten op mn werk. Ik heb weer energie!

  Tamara

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  Veel opgestoken van Trots op werk en ouderschap! In een korte tijd met een fijne groep veel geleerd en besproken. En het belangrijkst: praktische tools gekregen om mezelf de komende tijd te herinneren aan hoe lekker het is om je eigen keuzes te maken 🙂 Ouderschap als kracht.

  Roos

Aanmelden?

Vul het onderstaande formulier in en start jouw reis naar een gebalanceerde combinatie van werk en ouderschap.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
parents inc 8