Contact

Benieuwd naar onze diensten voor werkgevers of (aanstaande) ouders? Neem contact met ons op voor meer informatie of gebruik de knop hieronder om een afspraak te maken.

Informatiegesprek

Heb je een vraag?

Stel je vraag snel en eenvoudig via het contactformulier en we komen snel bij je terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

parents inc 14797 parents inc 14760

Informatiegesprek

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. We vertellen je graag meer over gezinsvriendelijk werkgeverschap.

Wat mensen over ons zeggen.

 • quote marks
  Sterk terug aan het werk

  Bedankt Lotte en Sanne voor de input en samenwerking. Jullie hebben meegedacht met praktijkvoorbeelden, en jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Met alle kleine stapjes bij elkaar hebben we samen een grote sprong gemaakt om van onze organisatie een gezinsvriendelijke werkgever te maken.

  Esther Kuiper

  Secrid

 • quote marks
  Trots op werk en ouderschap

  Ik vind het belangrijk dat mijn team zich goed voelt in de balans tussen thuis en werk. Parents. Inc maakt het thema ouderschap bespreekbaar. Ik zie dat werknemers na het programma van Parents Inc. meer voor zichzelf opkomen en bijvoorbeeld ook thuis het gesprek aangaan.

  Marieke Neervoort

  Gemeente Rotterdam

 • quote marks
  Sterk terug aan het werk

  Ik ben trots dat wij als KPN werken aan een gezonde terugkeer na verlof voor onze vrouwen. Parents Inc. helpt ons hierbij met (o.a) een waardevolle workshop voor onze leidinggevenden en een traject voor zwangere. Parents Inc. zorgde zowel voor stevige inhoud als voor een open gesprek waardoor onze managers nu snappen wat zij kunnen doen om de terugkeer na verlof te versoepelen.

  Anna den Haan

  KPN

 • quote marks
  Sterk terug aan het werk

  Als Employability Advisor bij Hunkemöller heb ik samen gewerkt met Lotte en Sanne van Parents Inc. Twee toppers! Samen hebben we de onderwerpen ‘sterk terug aan het werk na verlof’ en ‘ouderschap & werken’ op de kaart gezet. Ik had nogal wat eigen ideeën en hier hebben Lotte en Sanne fantastisch op ingezet en er meteen werk van gemaakt. Zo kwam er een aanbod uit dat perfect op de behoeften van zowel werkgever als werknemers inspeelt, met groot animo als gevolg. Ik kan Parents Inc. van harte aanbevelen!

  Britta Hall

  Hunkemöller

 • quote marks
  Interactieve workshop

  Parents Inc. heeft een workshop gegeven waarin zij een eerlijk gesprek zijn aangegaan over de invloed van ouderschap op het werk. Er is stilgestaan bij de vooroordelen en feiten over ouderschap en werk en over hoe je beide relaxt kan combineren. Zo’n 25 artsen hebben deelgenomen en zijn allen erg positief over deze workshop! Lotte en Sanne hebben het mogelijk gemaakt om met elkaar in gesprek te gaan, er was sprake van veel herkenning van elkaars dagelijkse struggles thuis en op het werk. Zij hebben er op een interactieve manier voor gezorgd dat men onderling ervaringen en tips kon uitdelen. Een echte aanrader!

  Sophie Plaaschaert

  Erasmus MC

 • quote marks
  Deelnemer Sterk terug aan het werk

  Wat een mooi programma hebben jullie opgezet! Dit zou op iedere werkplek aangedragen moeten worden om te mogen doen! Zeker als je nog niet weet hoe je je werk met ouderschap moet combineren of omdat je het spannend vindt, want dan helpt dit echt om beter in balans te komen en een goede start te maken.

  Tamara

Heb je een vraag?