1-op-1 coaching

Het (werkende) ouderschap kan overweldigend zijn. We hebben ook nogal wat verwachtingen van onszelf als ouder en als professional. Onze 1-op-1 coaching is er voor ouders die vastlopen in de combinatie van ouderschap en professionele ambities. Samen zetten we stappen om jouw eigen balans te ontdekken zodat je groeit en floreert in je ouderschap én in je werk.

parents inc 14697
parents inc 14642

Persoonlijke groei door 1-op-1 coaching

Onze 1-op-1 coaching is ontworpen voor professionals die het ouderschap willen aangrijpen om te groeien. Of je nu uitdagingen ervaart na het krijgen van een kind, vastloopt op je werk, of je wilt je persoonlijk leiderschap ontwikkelen. Wij staan klaar om je te begeleiden naar een meer ontspannen balans.

Onze coaches zijn NOBCO geregistreerd, professioneel en persoonlijk, maar bovenal ervaringsdeskundigen. We hielpen ondertussen honderden ouders in het ontwerpen van een duurzame en houdbare balans. We weten waar je het over hebt en kunnen jou een stap verder helpen.

 • Meer zelfvertrouwen
 • Rust en ontspanning thuis en op je werk
 • Groeien als professional

Waarom 1-op-1 coaching?

Het krijgen van kinderen is een life event. Logisch dat het je leven op z’n kop kan zetten. De lat ligt op beide vlakken super hoog: Werken alsof je geen kinderen hebt, en kinderen opvoeden alsof je niet werkt. In dit persoonlijke programma kijken we naar wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen als ouder en als professional.

Persoonlijke aandacht

Coaching die volledig is afgestemd op jouw situatie.

Intensieve begeleiding

Sneller resultaat door intensieve persoonlijke begeleiding.

Flexibele planning

Kies zelf het tempo en tijdstip van je coach-sessies.

Focus op leiderschap

Groei in persoonlijk leiderschap en neem de regie.

Een persoonlijke benadering

Kinderen zijn als een vergrootglas. Ze laten ons feilloos zien waar er werk aan de winkel is en waar je nog in jezelf moet investeren. Ga jij de uitdaging aan?

In een serie van 5 tot 8 gesprekken, over een periode van 3 tot 4 maanden, gaan we samen aan de slag. We bouwen een persoonlijk plan dat direct lucht geeft, maar ook bouwt aan de toekomst. Dit is jouw vriendelijke zetje in de rug, precies wat je nodig hebt om een duurzame werk-privé balans te creëren. Zo investeer jij in jezelf, in je gezin én in je werk.

Persoonlijke kennismaking
parents inc 14690

Wat mensen over ons zeggen.

 • quote marks
  Coaching

  Wat ben ik blij dat Parents Inc. op mijn pad kwam! Ik herken mijn patronen meer. Ik durf meer los te laten en heb vertrouwen dat ik werk en ouderschap kan goed kan combineren. Het vertrouwen in mezelf dat ik door de coaching bij Parents Inc. heb opgedaan helpt mij om een relaxtere moeder te zijn en hielp me stappen zetten op mn werk. Ik heb weer energie!

  Tamara

  Basisonderwijs

 • quote marks
  Coaching

  Zeer blij met de coachingsessies bij Parents Inc. Een nieuwe levensfase vraagt ook om nieuw persoonlijk leiderschap. Maar door alle drukte en het slaapgebrek zie je dat zelf soms niet meer zo helder 🙂 De gesprekken hebben me geholpen om weg te blijven uit de ‘ploeterstand’ en weer heldere keuzes te maken.

  Roos

  Gemeente Schiedam

 • quote marks
  Coaching

  Toen ik contact opnam met Parents Inc. zat ik in een intense (postnatale) periode met een baby, een peuter en een kleuter en leek alles teveel. Ik zat helemaal niet goed in mijn vel. De sessies hebben me geholpen om in te zien dat niet alles tegelijk hoeft en dat ik mezelf op de eerste plek mag zetten. De verschillende werkvormen, waarbij Sanne mij liet bepalen waar ik op wilde focussen, zorgden voor meer inzicht en relativering en hebben mij binnen korte tijd er weer bovenop geholpen. Sanne weet met haar rake vragen de vinger op de zere plek te leggen en daarmee snel tot de kern te komen. Ze heeft mij serieus begeleid met enthousiasme en professionaliteit en een gezonde dosis humor.

  Ana

❝In onze 1-op-1 coaching zien we mensen echt transformeren. Het is prachtig om te zien hoe iemand groeit, als ouder en in hun professionele leven. We zijn er om je dat extra duwtje in de rug te geven, om samen de stappen te zetten die jij nodig hebt om te floreren.❞

Lotte en Sanne | Parents Inc.

parents inc 14806

Eerst even sparren?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Heb je een vraag?