Voor ouders

Bij Parents Inc. begrijpen we de uitdagingen van de combinatie werk en ouderschap. Wij zijn er om je te begeleiden in deze tropenjaren, vanaf de zwangerschap tot de vroege kinderjaren. Met onze praktische programma’s helpen we je:

 • Gezond terug te keren na je zwangerschapsverlof
 • Te blijven presteren terwijl je de balans tussen werk en gezin behoudt
 • Voorzien we je van de nodige broodnodige kennis over deze periode
Meer info
parents inc 2 (1)

Werk en ouderschap

Veel werkende ouders vragen zich af: ‘hoe doet de rest dit?’. De cijfers laten zien dat je niet de enige bent die worstelt:

29%

Bijna 1 op 3 nieuwe ouders valt uit na verlof.

38%

Zoekt een andere baan na het krijgen van kinderen

30%

Van de werkende ouders ervaart langdurige stress.

65%

65% van de vrouwen kijkt negatief terug op haar terugkeer na verlof.

Je staat er niet alleen voor

Bij Parents Inc. snappen we dat het schakelen tussen werk en gezin soms voelt als te veel ballen in de lucht houden. Je blijft maar rennen en het voelt vaak alsof je tekort schiet op alle fronten. Dat heb jij niet alleen: de cijfers laten zien dat ouders massaal stress ervaren.

Het kan ook anders. Wij zien dat ouderschap unieke kansen biedt voor professionele groei, juist doordat we beter leren prioriteiten te stellen, empathischer te reageren en flexibeler worden.

Met Parents Inc. weten dat het wel kan! Samen ontdekken we het pad naar meer ontspanning, minder schuldgevoel en een optimale balans tussen je professionele ambities en het gezinsleven.

Onze oplossingen
parents inc 14663
parents inc 14927

Trots op werk en ouderschap

Parents Inc. werkt aan een wereld waarin vrouwen en mannen op een gezonde manier werk en ouderschap combineren. We dromen van een nieuwe generatie ouders die trots zijn op hun vernieuwde kwaliteiten en die weten hoe ze het beste van zichzelf geven als professional én als ouder.

Met coaching, training, en het delen van expertise ondersteunen onze werk- en ouderschap-experts jou in dit proces.

Over ons

Doet jouw werkgever dit nog niet?

Parents Inc. werkt samen met werkgevers aan gezinsvriendelijk werkgeverschap zodat werkende ouders gezond en graag blijven werken. Als jouw werkgever nog niet bekend is met de voordelen van gezinsvriendelijk werkgeverschap, dan verkennen we graag samen met jou hoe we dit onderwerp op een constructieve manier bespreekbaar kunnen maken.

Ons doel is om samen met jou en je werkgever een omgeving te creëren die zowel voor jou als professional als voor jou als ouder ondersteunend is. Neem contact op voor een gesprek over de mogelijkheden.

Contact

parents inc 8

Wat mensen over ons zeggen.

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  De afsluiter voelde echt als een kers op de taart waarbij het harde werken is beloond. Drie zeer waardevolle sessies die je tot nadenken zetten, tot actie laten komen, ervaringen mee brengen en resulteren in een trotse ik!

  Joyce

 • quote marks
  Deelnemer Sterk terug aan het werk

  Wat een mooi programma hebben jullie opgezet! Dit zou op iedere werkplek aangedragen moeten worden om te mogen doen! Zeker als je nog niet weet hoe je je werk met ouderschap moet combineren of omdat je het spannend vindt, want dan helpt dit echt om beter in balans te komen en een goede start te maken.

  Tamara

 • quote marks
  1-op-1 coaching

  Zeer blij met de coachingsessies bij Parents Inc. Een nieuwe levensfase vraagt ook om nieuw persoonlijk leiderschap. Maar door alle drukte en het slaapgebrek zie je dat zelf soms niet meer zo helder 🙂 De gesprekken hebben me geholpen om weg te blijven uit de ‘ploeterstand’ en weer heldere keuzes te maken.

  Roos

 • quote marks
  Deelnemer Sterk terug aan het werk

  Fijn programma waarbij je echt even de tijd voor jezelf neemt en moet nadenken over hoe je het werk met het gezin gaat combineren. De cursus duurt niet lang en is prima te combineren met een kleine. Het is fijn dat dit programma er is om je inzicht te geven in wat jij nou eigenlijk belangrijk vindt.

  Marlin

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  Ik heb het ervaren als een cadeautje. Het was prettig om ervaringen uit te wisselen met collega’s in een zelfde situatie. Het was fijn dat er zowel aandacht was voor mij als professional, als voor mij als moeder/partner/dochter/etc. Het is goed om te zien dat alles elkaar ook aanvult en versterkt. Ik herken mijn patronen meer. Ik durf meer los te laten en heb meer vertrouwen dat ik werk en ouderschap kan combineren.

  Karin

 • quote marks
  1-op-1-coaching

  Wat ben ik blij dat Parents Inc. op mijn pad kwam! Ik herken mijn patronen meer. Ik durf meer los te laten en heb vertrouwen dat ik werk en ouderschap kan goed kan combineren. Het vertrouwen in mezelf dat ik door de coaching bij Parents Inc. heb opgedaan helpt mij om een relaxtere moeder te zijn en hielp me stappen zetten op mn werk. Ik heb weer energie!

  Tamara

 • quote marks
  Deelnemer Trots op werk en ouderschap

  Veel opgestoken van Trots op werk en ouderschap! In een korte tijd met een fijne groep veel geleerd en besproken. En het belangrijkst: praktische tools gekregen om mezelf de komende tijd te herinneren aan hoe lekker het is om je eigen keuzes te maken 🙂 Ouderschap als kracht.

  Roos

“Als ouders én professionals begrijpen we de uitdagingen die je tegenkomt. Laat ons je helpen de perfecte balans te vinden. Samen bouwen we aan jouw succes, thuis en op het werk.”

Lotte en Sanne | Parents Inc.

parents inc 14806

Eerst even sparren?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Heb je een vraag?