Zachte landing

Je verlof lijkt voorbij gevlogen. Misschien ben je alweer aan het werk of staat de start van je werkende leven voor de deur. Of je nu uitkijkt naar de terugkeer naar je werk of er juist tegenop ziet (of ergens daartussenin), het is cruciaal om stil te staan bij deze terugkeer. Het is een overgang die we vaak over het hoofd zien.

Daarom biedt jouw werkgever jou aan om mee te doen met de online cursus de Zachte Landing. De Zachte Landing is een uniek online- programma van Parents Inc. waarmee jij je goed voorbereid op deze nieuwe fase.

parents inc 9
jdg 15 10 19 mom inc. 8z4a4135

Wat biedt de cursus?

De ‘Zachte Landing’ is de enige cursus met aandacht voor werk en ouderschap. Speciaal ontworpen voor vrouwen die terugkeren naar het werk na hun zwangerschapsverlof. Deze cursus biedt inzicht in de nieuwe levensfase waar je als moeder in terechtkomt. Met zes korte oefeningen, verspreid over drie weken, en een optionele online groepssessie, leer je:

 • Jouw hernieuwde prioriteiten kennen
 • Praktisch omgaan met de uitdagingen van de tropenjaren
 • Vol vertrouwen werk en gezin te combineren
 • Tips en tools voor jou als ouder én professional

Waarom deelnemen?

Wij helpen je om een gezonde basis te leggen in het combineren van werk en ouderschap, zonder dat je het gevoel hebt iets te missen of tekort te schieten.

Inzicht en kennis

Krijg een helder beeld van wat normaal is in deze nieuwe fase van je leven.

Persoonlijke groei

Ontwikkel vaardigheden om je prioriteiten te stellen.

Gedegen voorbereiding

Bereid je voor op een constructief gesprek met je werkgever over jouw terugkeer.

Gedeelde ervaringen

Sluit je aan bij een community van moeders die dezelfde fase doormaken.

Terug in het werkende leven

Het krijgen van een kind heeft natuurlijk een enorme impact. Ook op je werk. Het is de missie van Parents Inc. om elke ouder een ‘Zachte Landing’ terug in het werkende leven te geven. Of het nou je eerste kindje is of je tweede, derde of vierde, aandacht voor de balans tussen werk en ouderschap blijft onverminderd relevant.

Ons doel is om jou te voorzien van de kennis, inzicht en de community die je nodig hebt om deze overgang zo soepel mogelijk te maken. Samen zetten we stappen naar een toekomst waarin werk en ouderschap in balans zijn. Dit programma geeft je niet alleen de benodigde kennis en inzichten, maar ook het gevoel van verbondenheid met andere moeders.

Stel je vragen
parents inc 14716

Wat mensen over ons zeggen.

 • quote marks
  Zachte landing

  Dankzij dit programma zijn mijn ambities weer helder. Ik heb geleerd om meer voor mezelf te kiezen en om groot te dromen. Het programma was goed opgebouwd met hele fijne begeleiding. Iedereen kon zich uitspreken en gevoelens delen, zonder oordeel. Vooral het contact met andere vrouwen vond ik ontzettend waardevol.

  Lara

 • quote marks
  Zachte landing

  Ik dacht dat ik de enige was die het combineren van werk en ouderschap als zwaar ervoer. Door het programma ben ik gaan begrijpen dat ik niet alleen ben. Dat scheelt al 100%. Ik heb echt grote stappen gezet sindsdien, ik ben relaxter en effectiever.

  Ayla

 • quote marks
  Zachte landing

  Het voelt alsof het je tijd kost maar eigenlijk win je jezelf ermee terug. De overgang naar het werkende moederschap had voor mij best wat uitdagingen. Ik kan nu veel beter keuzes maken en voel me niet meer schuldig. En gewoon heel leuk hoe Sanne en Lotte een mooie groep weten te creëren. Ik zou het zo weer doen.

  Laura

 • quote marks
  Zachte landing

  De verhalen van andere deelnemers hebben mij veel inzichten gegeven. Sanne en Lotte weten de juiste punten uit je verhaal te pakken en dat te vertalen naar de groep. Ze zijn ontzettend kundig en de onderwerpen die aan bod komen zijn raak. Ik heb geleerd om duidelijker en meer open te communiceren, mét resultaat.

  Charlotte

 • quote marks
  Zachte landing

  Dit programma was Life Changing voor mij. Waar ik eerst dacht echt geen tijd te hebben, kan ik nu eindelijk tijd voor mezelf maken. Ik neem mijn eigen gezondheid eindelijk serieus. En ik voel meer ruimte om te doen wat ik belangrijk vind. Gun jezelf dit!

  Manon

 • quote marks
  Zachte landing

  Hele fijne cursus die je laat stilstaan bij hoe je werk en moederschap wilt combineren. Zo regel je het goed voor jezelf aan de voorkant, en dat voorkomt een hoop gedoe! Dit zouden alle werkende moeders eigenlijk verplicht moeten doen.

  Sarah

Aanmelden?

Vul het onderstaande formulier in en start wanneer het jou uitkomt met Zachte Landing.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Invullen indien bekend
parents inc 8
Heb je een vraag?